KÖNYVELÉSI TIPPEK

Mikor van itt a könyvelő váltás ideje?

7 jel, ami azt mutatja, hogy jót tesz a vállalkozásának a könyvelő váltás:

1. Minden negyedéves zárásnál agressziólevezető tréningekre jár, miután befizette a könyvelője tévedéseiből eredő büntetéseket.

2. Tanácsos fontolóra vennie a könyvelő váltás gondolatát, ha sűrűn kap megkeresést gőzzeltisztító-atkátlanító-porszívóügynököktől és egyéb MLM hálózatok képviselőitől, a könyvelője ajánlásával. (Még akkor is, ha utána kap egy telefont a könyvelő asszisztensétől, hogy utólagos engedélyét kérje.)

3. Könyvelő váltást javaslunk akkor is, ha a mostani könyvelője szerint a csapatépítő tréningen elfogyasztott alkoholról és szórakoztató jellegű, közérzetjavító hastáncos tevékenységről kiállított számla “naná, hogy” elszámolható a könyvelésben.

4. Ha a könyvelő ügyfeleinek a száma exponenciálisan növekszik, míg asszisztensei száma nem változik.

Konyvelo_valtas

5. Tanakodjon a könyvelő váltás lehetőségén, ha a könyvelője adóoptimalizálás címén, Szappanos István e.v.-nak mutatja be, aki “óccsóér-megóggya-okosba”.

6. Négyszemközt bevallja Önnek, hogy semmi értelme előfizetni a Közlönyre, mert ő már ráérzéses alapon könyvel, olyan régóta van a szakmában – világi hívságnak tartja a szakmai továbbképzést is.

7. Nem fogadja el a PayPallal való fizetést, mert az elektronikus számla ráz.

7+1. Nagyon alaposan fontolja meg a könyvelő váltás

-t, ha a szakképzési hozzájárulás felhasználását nem javasolja az Ön könyvelője, mert az Ön vállalkozása nem folytat oktatási tevékenységet.

Természetesen, ez csak egy humorosnak szánt eszmefuttatás. A könyvelés komoly és felelősségteljes szakma.

 
Haszon Magazin Tippek
ADÓZÓNA - Tippek és friss hírek