Rólunk

Ha egy valóban megbízható könyvelőcsapatot szeretne vállalkozásában, akkor válassza a PappSoft Könyvelőirodát.

Amellett, hogy minden bizonylatáért házhoz mennek munkatársaink, folyamatos kapcsolattartást, konzultációs lehetőséget kínálunk.

Sokan pártoltak át hozzánk azért, mert könyvelőjük telefonon elérhetetlen volt, nem ismerte az elektronikus kapcsolattartás alapjait vagy rendelkezésreállásuk olyan korlátozott volt, hogy szinte csak havonta egyszer lehetett őket “mikrofon-végre” kapni, hogy nyilatkozzanak egy-egy könyvelési kérdésben.

Egy kisvállalkozónak, akinek nem áll módjában állandó könyvelőt alkalmazni, gyakran vannak negatív tapasztalatai könyvelőjével.

Az adó- és számviteli törvények ismerete és betartása természetesen nem valamiféle extra szolgáltatás. Ez olyasvalami, amit minden okleveles, mérlegképes könyvelőnél megtalál. Amit mi kínálunk, az több ennél. Valódi csapatmunka, valódi összjáték és professzionális szolgáltatás.

Önnek a cége menedzselése marad – levesszük a többi terhet az Ön válláról, hogy a vállalkozásvezetésre tudjon koncentrálni, a bevételnövelésre és új ügyfelek megszerzésére.

PappSoft Könyvelőiroda

Az Ön telephelyére megyünk a számlákért – a PappSoft Könyvelőiroda az Ön saját cégének kiterjesztése.

Velünk elégedett lesz, ahogy eddigi ügyfeleink is – tekintse meg referenciáinkat!

 
Haszon Magazin Tippek
ADÓZÓNA - Tippek és friss hírek