Számlázóprogramok összehasonlítása

Társ a könyvelésben! Amikor ügyfeleim azért fordulnak hozzám, hogy adjak tanácsot a számlázóprogram kiválasztásában, nincs könnyű dolgom.

Szánt szándékkal nem szeretnék egyik számlázóprogram partnerprogramjában sem részt venni, hogy objektív maradhassak

Minden cég más. A számlázóprogramok funkcióit ideális esetben az adott tevékenységi kör illetve a cég jellegzetességeihez alakítanám.

A legjobb lenne a saját számlázóprogram létrehozása, bár természetesen az ilyen számlázóprogram drágább, mint a dobozos termékek.

 

Online Számlázóprogram vs. Telepített Számlázóprogram?

Az online adatbázis rendszerek közül egy nagyon régi és nagyon biztonságos az Oracle Frebi számlázóprogramja. Amennyiben valakinek nem fix PC – ről kell számlát kiállítania, hanem mindig más és más helyről (lehet ilyen akár egy utazó jégkárjavító műhely is, nem feltétlen kell egy vándorcirkuszra gondolni) akkor talán a legszerencsésebb a Frebi választása. Szükségtelen tovább méltatnom, ha valaki költséghatékony, de biztonságos és rugalmas számázóprogramot szeretne, akkor válassz az Oracle Frebi software megoldását.

Mikor érdemes számlázóprogramot vásárolni?

Előfordul, hogy  számlázásnál,  napi 5-6 számlát kell kitölteni az eladónak. Aki kis számlamennyiséget állít ki, annak könnyebb a kézzel kiállított számlák alkalmazása. Ez az határérték, amikor még nem létszükséglet számlázóprogram telepítésében gondolkodni. Ha tömeges számlakiállítás szükséges, akkor van értelme a számlázóprogramok megvásárlásának.

Az egyik közismert és megbízható számlázóprogram a Kulcs-Soft -  több mindent csinál, nem csak számláz. Az alábbiakban összehasonlításképp megtalálhatja a legközkedveltebb hazai számlázóprogram listáját – melynek részletes összehasonlítását megtalálja a blogban:

Számlázó programok  (árak szerint) :

InnVoice Standard 6.500+ÁFA

InCash Light: 8000FT

AXEL        14.400+ÁFA

Infocentrum Számlázó  (szolgáltató):  16.500+ÁFA

Kulcs Számla Light 16.000+ÁFA

Kulcs Számla Plussz 34.000+ÁFA

Infocentrum Számlázó  (Kereskedő):18.500+ÁFA

Infocentrum Számlázó  (Proffesional):27.600+ÁFA

Infocentrum Számlázó  (Light):8.700+ÁFA

Real-Soft 2000: 12.000+ÁFA

InCash Standard: 19.000Ft  (1 felhasználóval)
39.000FT  (2 felhasználóval)

Szufficit Light :8.800+ÁFA

Standard:17.800+ÁFA

Multi:37.800+ÁFA

Revol Express  9.900+ÁFA

 
Haszon Magazin Tippek
ADÓZÓNA - Tippek és friss hírek